2013. július 17., szerda

iCsaj

Magyarázat: Sok ebben az iskolában tanuló diáknak van egy NeWeek nevű alkalmazás az iPálcáján, (már ha van neki) ahol mindig megnézhetik a legújabb, iskolai pletykákat. Nem tudjuk, ki működteti, de az a valaki mindenkiről tud!

Heyho! 

Pár napja örömujjongások közepette elkezdődött a tanítás, így mindenki megcsodálhatta, ha máshol nem is, a folyosón az új lányt. Állítólag a szobatársával cigizgetett az épület egy hátsó, eldugott sarkában. Mások azt pletykálták, hogy nagyon összemelegedett V-vel, ezt pedig O egyáltalán nem nézi jó szemmel. Ki tudja, talán a szemét is kikaparná akárkinek, ha arra kerülne sor. De hadd ne ártsam bele magam ebbe az állítólagos szerelmi háromszögbe, mert nem akarok sokszöget csinálni belőle a saját hódolóimmal.

Adieu
Az iskola ügyeletes hírhozója

1 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Írtál nekem, de nálad nem találtam nálad Chat -et ezért ide írok. Már ki is tettelek, és nagyon tetszik a blogod, de szerintem szerezz be egy chat -et (cbox.ws) Ha lesz időm el is fogom olvasni a történeted, elég fantáziadúsnak tűnik. :) Örülök, hogy tetszik a blogom. :)
    Sokszor ölel: Em

    VálaszTörlés